2/26/2018 4:48 AM
<
partners:
 


Betfair Betfair.com - The Sporting Exchange
PO Box 34467
London W6 9WS
United Kingdom

Tel: +44 20 8834 8055
Fax: +44 20 8834 8056
För frågor om betting och spelkonto : info@betfair.com

Betfair revolutionerar spelvärlden.

Betfair är världsledande inom betting exchange och revolutionerar spelprocessen genom att eliminera bookmakerns roll. På Betfair spelar du mot andra spelare och därmed blir oddsen högre eftersom bookmakerns spelmarginal elimineras. Denna spelform är mycket populär i Storbritannien och för tillfället (okt. 2002) omsätts över 750 MSEK i veckan.

På Betfair spelar du på en marknad som fungerar som aktiebörsen där priserna är flytande. Du kan spela på spelobjekt som är tillgängliga till ett visst odds men du kan även ta emot spel och därmed fungera som en traditionell bookmaker. Betfair är ett instrument som tillåter dig att spela mot andra spelare som har en annan åsikt än du själv.

Det finns inga over gränser för vadslagning på Betfair. Om det finns 150 000 SEK tillgängliga på ett odds du vill spela på så kan du avgöra om du vill lägga 30 SEK eller 150 000 SEK. I motsats till traditionella bookmakers så stänger vi inte ditt konto om du är en bra spelare.

Betfair tillhandahåller odds på alla större sportevenemang och i Norden finns det odds på fotboll, ishockey, trav och vissa vintersporter. Det finns även möjlighet att spela under ett sportevenemang som direktsänds i TV ("live betting"). Denna spelform är mycket spännande och ytterst populär eftersom oddsen ändrar sig kraftigt beroende på vilket lag som gör mål.

Betfair tar ut en avgift på nettovinsten för varje spel. Om du vinner 10 000 SEK och förlorar 9 500 kr på en match så innebär detta att du vunnit 500 kr och det är på dessa 500 SEK som Betfair tar ut en avgift. Avgiften varierar mellan 2% och 5 % beroende på hur mycket du omsätter. Ju större omsättning desto lägre avgift.

Betfair debiterar 1,5 % på korttransaktioner till ditt konto men det är ingen avgift när du tar ut lika stor summa pengar på samma kort från ditt konto. Alla vinster överstigande din ursprungliga transaktion som du vill ta ut sker via check eller banktransaktion. För tillfället kan du ha ditt konto i GBP, EURO, USD eller HKD, men snart kommer du även att kunna ha ditt konto i SEK.