1/19/2018 10:38 AM
<
partners:
 

Advices

Eftersom oddsen mellan spelbolagen skiljer sig åt kan det vara lämpligt att öpppna konton hos flera olika bolag för annars blir du som spelare alltför beroende av ett bolag. När du öppnar konto hos ett spelbolag på nätet är det viktigt att du letar upp information om bolaget först. Det finns fortfarande vissa tveksamma bolag kvar ute i cyberrymden men generellt kan man säga att de flesta bolag är seriösa och sköter sina utbetalningar. Viss information om bolag hittar du här på Spelombudsmannen.se men det kan vara en idé att höra sig för med andra spelare om deras erfarenheter.

En annan viktig del är att aldrig spela med hjärtat! Många spelare gillar att spela på sitt favoritlag och det är väl inget fel på det - om man tycker det är okej att slänga pengarna i sjön. "Att spela med hjärtat ger alltid smärta" är ett gammalt talesätt bland professionella spelare och kanske det vanligaste misstaget bland amatörer.

De flesta som spelar på utgången av matcher letar efter favoriter som ger ett lågt odds men som ofta vinner.
Bandy, handboll och ishockey är sporter där storfavoriter vinner oftare än i fotboll. När det gäller handboll och bandy är det viktigt att ha koll på nyckelspelarna. Varje lag brukar ha två eller tre spelare som har en enorm inverkan på lagets prestation. Om någon eller flera av dessa spelare är borta påverkar detta laget enormt mycket. I ishockey är situationen en annan. En eller två spelare påverkar inte laget så mycket men däremot är motivation en viktig faktor. Ishockey har långa seriespel och efter två tredjedelar av seriespelet har de flest lag inget att spela för och dessa lag ska man se upp för.


<< Exempel 10 budord >>
 
  1. Spelskola
  2. Spel på enskilda matcher
  3. Exempel
  4. Advices
  5. 10 budord
  6. Stryktips
  7. Stryktipssystem